Η Stamporama εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων που υποβάλετε μέσω ηλεκτρονικών διαδικασιών η μη, προσωπικών η μη. Ανάλογα με την περίπτωση, ο ιστότοπος της Stamporama χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για την ενίσχυση της ασφάλειας μεταβίβασης ευαίσθητων δεδομένων. Εντός της stamporama.gr, τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα σε ελεγχόμενους διακομιστές με περιορισμένη πρόσβαση.

Ενώ καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδετε σε εμάς μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Ορισμένοι τρόποι για να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν τη συχνή αλλαγή των κωδικών πρόσβασης, τη χρήση συνδυασμού γραμμάτων και αριθμών στους κωδικούς πρόσβασης, καθώς και το να διασφαλίζετε ότι χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης. Επιπλέον, προσέξτε τις «επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος» («phising»), οι οποίες επιχειρούν να κλέψουν προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και των τραπεζικών τους λογαριασμών. Οι «αλιείς κωδικών» («phishers») χρησιμοποιούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να οδηγήσουν τους καταναλωτές σε παραποιημένους ιστότοπους οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να εξαπατούν τους παραλήπτες ώστε να αποκαλύπτουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών, ονόματα χρηστών λογαριασμών, κωδικών πρόσβασης και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Η stamporama ουδέποτε θα αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας να παρέχετε ή να επιβεβαιώσετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που λάβετε τέτοιου είδους επικοινωνία, σας παρακαλούμε να την προωθήσετε άμεσα στο  και να τη διαγράψετε άμεσα από τον υπολογιστή σας.