ΤΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Γίνονται δεκτές παραγγελίες από οποιοδήποτε μέρος, με τον χρόνο παράδοσης να εξαρτάται από την ακριβής τοποθεσία παράδοσης αλλά και την απόσταση.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με την ένδειξη «Σε απόθεμα» εκτελούνται άμεσα και τα προϊόντα παραδίδονται το αργότερο εντός τριών ημερών για όλη την Ελληνική επικράτεια.

Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), όπου ο χρόνος παράδοσης δίνατε να φτάσει στις έξι ημέρες.

Για παραδόσεις παραγγελιών με την ένδειξη «Σε απόθεμα» σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 7 και 10 ημερών.

Για παραδόσεις παραγγελιών με την ένδειξη «Σε απόθεμα» σε χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 12 και 20 ημερών.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι παραγγελίες εντός ελληνικής επικράτειας διεκπεραιώνονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία και συνεργάζεται η Stamporama.

Όλες οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας διεκπεραιώνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Σημείωση: Για τις εντός Ελλάδας παραγγελίες, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής τους από την έδρα της επιχείρησης, επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 167, TK. 56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκη. Η παραλαβή σε κάθε περίπτωση γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή εν γένει δημοσίου εγγράφου πρόσφορου για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, με τόπο παράδοσης εντός της Ελληνικής Επικράτειας δεν υπάρχει κόστος, με την αποστολή τους αλλά και την αντικαταβολή σε περίπτωση που επιλεγεί, να γίνεται δωρεάν.

Για μικρότερες παραγγελίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας το κόστος για αποστολή ανέρχεται σε 2,40 ευρώ, ανεξαρτήτως σημείου αποστολής, ενώ σε περίπτωση που επιλεχθεί η μέθοδος της αντικαταβολής το κόστος αυτό διαμορφώνεται σε 4,90 ευρώ.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το κόστος αποστολής για τις χώρες εκτός Ελλάδας υπολογίζεται με βάση τη διεύθυνση αποστολής σας.

  • Για αποστολές εντός Ευρώπης (εκτός Ηνωμένου Βασιλείου) το κόστος της αποστολής ανέρχεται σε 14€.
  • Για αποστολές στον υπόλοιπο κόσμο το κόστος της αποστολής ανέρχεται σε 22€.

Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!